Blar i Institutt for design på tittel
Viser treff 978-997 av 1151
-
A theory of change for cleaner cooking: building a health belief model for service design starting with the slums of Kathmandu
(Chapter, 2021)A new theory of change is needed for cleaner cooking. Indoor cooking on three stone fires is a practice that is harmful to both people and planet: causing an increasing number of fatalities and destroyed forests. Yet ... -
Tilrettelegging for kildesortering - plasseffektivt og informativt kildesorteringssystem
(Bachelor thesis, 2023)Denne bacheloroppgaven undersøker hvordan det kan legges til rette for kildesortering i studentboliger. Bacheloroppgaven er et avsluttende prosjekt for studiet Interaksjonsdesign, ved institutt for design ved Norges ... -
Tjenestedesign for NAV rettet mot nyutdannede arbeidssøkere - En praktisk tilnærming til et bedre tjenestetilbud hos NAV for nyutdannede jobbsøkere uten krav på ytelser
(Master thesis, 2016)BAKGRUNN Oppgaven ble igangsatt på initiativ fra statlige NAV og Prosjekt Brukerdialog v/Trude Hole. Bakgrunnen for oppgaven var at NAV ønsket hjelp til å utforske målgruppen Unge nyutdannede jobbsøkere fra høyere ... -
Tjenestedesign for utvikling av Hverdagshjelpen
(Master thesis, 2016)BAKGRUNN: Det er utfordrende for både den syke og pårørende når kreftsykdom rammer. Pasienter tilbringer stadig mer tid i hjemmet, og det er et behov for praktisk hjelp utover det som blir tilbudt av det offentlige. I ... -
Tjenestedesign med mål om å forbedre brukeropplevelsen i fertilitetsbehandling
(Master thesis, 2020)Abstract will be available on 2023-06-18 -
Tjenestedesign med mål om å forbedre brukeropplevelsen i fertilitetsbehandling
(Master thesis, 2020)Abstract will be available on 2023-06-18 -
Tjenestedesign som tilnærming for å tilrettelegge for naturopplevelser
(Master thesis, 2014)BakgrunnDenne masteroppgaven er utført i samarbeid med Trondhjems Turistforening (TT), som er en av medlemsforeningene i Den Norske Turistforening (DNT). Med sine 18 000 medlemmer er TT Midt-Norges største friluftsorganisasjon. ... -
Tjenestedesign som tilnærming for å visualisere, analysere og kommunisere tidstyver i offentlige virksomheter
(Master thesis, 2015)NORSK: Internasjonal forskning har siden 1970-tallet sett på den offentlige sektoren som lite effektiv, og forventningene fra brukerne har økt i takt med den teknologiske utviklingen og globaliseringen. Tjenestedesign har ... -
Tjenestedesign: Forbedringsmuligheter i kundedialog
(Master thesis, 2017)Mål Målet for denne masteroppgaven er å ta utgangspunkt i en brukersentrert prosess for identifisering av forbedringsmuligheter for kunder i Ruter sin kundedialog. Metode Det ble brukt en metodisk tjenestedesign-tilnærming ... -
Tjenesteinnovasjon
(Bachelor thesis, 2009)Prosjektet ble gjennomført på oppdrag fra 07 Gruppen. Bakgrunnen for prosjektet er at graden av innovasjon i den grafiske bransje er lavere enn i øvrige bransjer. Gruppen har sett på forutsetninger i bedriftens kultur og ... -
Tjenesteinnovasjon for effektivisering av skolehelsetjenestens arbeid for forebygging av overvekt og fedme - Et nettverktøy som alternativ til foreldre som takker nei til eksisterende helsetilbud
(Master thesis, 2018)Ifølge helsedirektoratet øker andelen av overvekt og fedme i den norske befolkningen (Helsedirektoratet, 2010). Fedme er en alvorlig kronisk sykdom som kan føre til en rekke fysiske og psykiske tilleggslidelser. For barn ... -
Tjenester for alle - Konferanse om universell utforming
(Report, 2021-09) -
Tjenester for Alle 2 Universitetet or Alle. Konferansebidrag og prosjektfunn
(Research report, 2024)«Tjenester for Alle 2 - Universitetet for alle» for 2022-2023, er et prosjekt hvor vi ønsket å videreføre kunnskap og nettverk bygget opp gjennom det første «Tjenester for Alle»–prosjektet fra 2020-2021. Arbeidet ble ledet ... -
Tjenester for bedre mestring av psykiske vansker hos unge voksne
(Master thesis, 2016)Mål Tema for masteroppgaven er hvordan studenter kan få hjelp til å mestre psykiske vansker på et tidlig tidspunkt. For å få til dette har vi lagt vekt på iterativ konseptutvikling med studenter og forankring av prosjektet ... -
Tjenesteutvikling for matabonnement
(Master thesis, 2011)I denne masteroppgaven har jeg jobbet for å introdusere HRAFN og The Food House Company (Foodhouse) for tjenestedesign som verktøy for helhetlig og brukersentrert tjenesteutvikling. Dette har blitt gjort gjennom å bruke ... -
Tjenesteutviklingsmodellen: Utvikling av en bærekraftig og tilgjengelig nettside for Helsefellesskap Innlandet
(Bachelor thesis, 2023)Dette prosjektet har som mål å utforske en digitalisering av tjenesteutviklingsmodellen som Helsefelleskap Innlandet har utviklet og vurdere hvorvidt og hvordan dette kan gjøres. Ønsket var å få denne modellen digitalisert ... -
A Toolbox for addressing shame in design projects
(Chapter, 2023)Partly because of societal developments and partly because of a targeted recruitment strategy, social phenomena which are taboo-prone and in which self-conscious emotions such as shame, guilt and embarrassment play a role, ... -
Toolkit for involvement of elderly users in Cooperative prototyping activities
(Master thesis, 2015)ENGLISH: Involving elderly users in the development process of products and services can be a complicated task that provides several challenges. The Participatory design approach recommends involvement of users throughout ...