• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Øvrige samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Øvrige samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Packaging design strategies for introducing whole mealworms as human food

Kauppi, Saara-Maria
Chapter
Published version
Åpne
Kauppi (Låst)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2735857
Utgivelsesdato
2020
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Institutt for design [797]
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU [26591]
Originalversjon
http://dx.doi.org/10.35199/NORDDESIGN2020.42
Sammendrag
the variety of packaging design strategies for mealworms, based on packaging design suggestions by master‘s students. The design suggestions are analysed and categorised under different themes for introducing mealworms for Western consumers. The results are then discussed in the context of existing knowledge for marketing insects, contributing to the field on edible insects from a design perspective.
Utgiver
The Design Society

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit