dc.contributor.author | Alvestrand, Berit Marie | nb_NO |
dc.date.accessioned | 2014-12-19T12:22:25Z | |
dc.date.available | 2014-12-19T12:22:25Z | |
dc.date.created | 2012-02-13 | nb_NO |
dc.date.issued | 2011 | nb_NO |
dc.identifier | 499264 | nb_NO |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/241107 | |
dc.description.abstract | I denne masteroppgaven har jeg jobbet for å introdusere HRAFN og The Food House Company (Foodhouse) for tjenestedesign som verktøy for helhetlig og brukersentrert tjenesteutvikling.
Dette har blitt gjort gjennom å bruke tjenestedesignverktøy til å sette fokus på problemstillinger i tjenesten, og ut i fra dette arbeide frem måter å finne løsninger innenfor disse problemstillingene på. Arbeidet har foregått både i praksis hos HRAFN og Foodhouse, og gjennom utarbeidelsen av denne rapporten.
Rapporten består av en analyse av tjenestenskontaktpunkter og brukere, et designprogram,en mal for designbrief og forslag til utformingerav designbrief for ulike kontaktpunkter som bør implementeres i tjenestens fremtid, sett ut fra både tjenesteyterens og kundens behov.
Masteroppgaven har også vært en utforsking av tjenestedesign som fagområde. Dette har gitt en stor personlig utvikling og rapporten inneholder også en refleksjon over prosessen og rollen som tjenestedesigner i tilknytting til en tjeneste som denne. | nb_NO |
dc.language | nor | nb_NO |
dc.publisher | Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi, Institutt for produktdesign | nb_NO |
dc.title | Tjenesteutvikling for matabonnement | nb_NO |
dc.title.alternative | Service development for food subscription | nb_NO |
dc.type | Master thesis | nb_NO |
dc.contributor.department | Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi, Institutt for produktdesign | nb_NO |