dc.contributor.author | Alexander, Jan | |
dc.contributor.author | Arukwe, Augustine | |
dc.contributor.author | Bernhoft, Aksel | |
dc.contributor.author | Haugen, Margaretha | |
dc.contributor.author | Krogdahl, Åshild | |
dc.contributor.author | Lassen, Jørgen Fr | |
dc.contributor.author | Nerland, Audun Helge | |
dc.contributor.author | Næss, Bjørn | |
dc.contributor.author | Skåre, Janneche Utne | |
dc.contributor.author | Steffensen, Inger-Lise | |
dc.contributor.author | Sundheim, Leif | |
dc.contributor.author | Sverdrup, Line Emilie | |
dc.contributor.author | Torrissen, Ole | |
dc.contributor.author | Østerås, Olav | |
dc.contributor.author | Hemre, Gro Ingunn | |
dc.date.accessioned | 2017-11-16T08:50:22Z | |
dc.date.available | 2017-11-16T08:50:22Z | |
dc.date.created | 2017-11-15T11:04:53Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-8259-045-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2466581 | |
dc.description.abstract | I denne rapporten oppsummerer VKM kunnskapshull og forskningsbehov som komiteen har avdekket i sitt arbeid med risikovurderingene i perioden 2009-2010. | nb_NO |
dc.language.iso | mis | nb_NO |
dc.publisher | Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM) | nb_NO |
dc.relation.ispartof | VKM Report | |
dc.relation.ispartofseries | VKM Report; | |
dc.relation.uri | https://vkm.no/risikovurderinger/allevurderinger/kunnskapshullogforskningsbehovavdekketivkmsrisikovurderinger20092010.4.a665c1015c865cc85bab33c.html | |
dc.title | Kunnskapshull og forskningsbehov som VKM har avdekket i sitt arbeid med risikovurderinger 2009-2010. Hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mattrygghet | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 20 | nb_NO |
dc.source.issue | 2011:24 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1514307 | |
cristin.unitcode | 194,66,10,0 | |
cristin.unitname | Institutt for biologi | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |