Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorAlexander, Jan
dc.contributor.authorArukwe, Augustine
dc.contributor.authorBernhoft, Aksel
dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorKrogdahl, Åshild
dc.contributor.authorLassen, Jørgen Fr
dc.contributor.authorNerland, Audun Helge
dc.contributor.authorNæss, Bjørn
dc.contributor.authorSkåre, Janneche Utne
dc.contributor.authorSteffensen, Inger-Lise
dc.contributor.authorSundheim, Leif
dc.contributor.authorSverdrup, Line Emilie
dc.contributor.authorTorrissen, Ole
dc.contributor.authorØsterås, Olav
dc.contributor.authorHemre, Gro Ingunn
dc.date.accessioned2017-11-16T08:50:22Z
dc.date.available2017-11-16T08:50:22Z
dc.date.created2017-11-15T11:04:53Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.isbn978-82-8259-045-7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2466581
dc.description.abstractI denne rapporten oppsummerer VKM kunnskapshull og forskningsbehov som komiteen har avdekket i sitt arbeid med risikovurderingene i perioden 2009-2010.nb_NO
dc.language.isomisnb_NO
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)nb_NO
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report;
dc.relation.urihttps://vkm.no/risikovurderinger/allevurderinger/kunnskapshullogforskningsbehovavdekketivkmsrisikovurderinger20092010.4.a665c1015c865cc85bab33c.html
dc.titleKunnskapshull og forskningsbehov som VKM har avdekket i sitt arbeid med risikovurderinger 2009-2010. Hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mattrygghetnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber20nb_NO
dc.source.issue2011:24nb_NO
dc.identifier.cristin1514307
cristin.unitcode194,66,10,0
cristin.unitnameInstitutt for biologi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel