Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorStenkløv, Nelly Foucher
dc.contributor.authorNervik, Sissel
dc.date.accessioned2017-09-19T12:19:01Z
dc.date.available2017-09-19T12:19:01Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2455506
dc.description.abstractOppgaven er en studie av språkbruk i franske restaurantmenyer, og hvordan menyen fremstår som salgsverktøy for restauranten. Menyen er et verktøy for kommunikasjon som kan påvirke kunden på ulike måter. Målet er å avdekke språklige virkemidler som brukes for å «forføre» kunden. Metaforer, musikalitet, adjektiv og setningstyper er de viktigste virkemidlene som blir analysert. I tillegg belyser oppgaven også temaer som kommunikasjon, språkfunksjoner, informasjon og reklame. Oppgaven er en studie av et visst antall franske menyer i ulike priskategorier, og er av kvantitativ og kvalitativ art.nb_NO
dc.language.isofrenb_NO
dc.publisherNTNUnb_NO
dc.subjectcommunicationnb_NO
dc.subjectinformationnb_NO
dc.subjectnourriturenb_NO
dc.subjectséductionnb_NO
dc.subjectmusicaliténb_NO
dc.titleNourriture et séduction - Une étude des stratégies stylistiques de séduction dans les menusnb_NO
dc.typeMaster thesisnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Humaniora: 000nb_NO
dc.source.pagenumber72nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel