Show simple item record

dc.contributor.advisorRøyrvik, Emil
dc.contributor.authorRybråten Hagen, Aleksander
dc.date.accessioned2024-05-21T17:19:30Z
dc.date.available2024-05-21T17:19:30Z
dc.date.issued2024
dc.identifierno.ntnu:inspera:161335275:35305120
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3131005
dc.descriptionFull text not available
dc.description.abstractDenne oppgaven er en casestudie av organisatoriske endringer som resultat av et oppkjøp. Fôrprodusenten Ewos og Ewos Innovation ble i 2015 kjøpt av det store, internasjonale konsernet Cargill Inc., og Cargill Aqua Nutrition ble etablert. Cargill, som er et av de største privateide selskapene i USA, ønsket å kjøpe Ewos på grunn størrelse og skala, men også på grunn av Ewos sin innovasjonskultur og deres innovasjonssentre (FoU) rundt om i verden. Ewos Innovation var kjent for å ha et særdeles godt forskningsteam i bransjen, og jobbet målrettet med innovasjon og åpen innovasjon. Underveis i studien har jeg blitt kjent med organisasjonen og deler av medlemmene som var med før, under og etter oppkjøpet. De har delt sine synspunkter og refleksjoner rundt hva Ewos Innovation var, hva de gjorde som var bra og hva de gjorde som ikke var fullt så bra. De har delt sine refleksjoner om hva som har fungert godt og ikke etter at Cargill kom inn på eiersiden, og spesielt med fokus på kulturelle og strukturelle endringer som forekommer når «to ulike verdener kolliderer» som det ble beskrevet.
dc.description.abstract
dc.languagenob
dc.publisherNTNU
dc.titleOrganisatoriske betingelser for innovasjon
dc.typeMaster thesis


Files in this item

FilesSizeFormatView

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record