Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Physico-Chemical Properties and Nutrition of Marine Lipids
Falch, Eva
Journal article, Peer reviewed
Published version
Åpne
foods-12-04078.pdf (158.7Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3120077
Utgivelsesdato
2023
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Institutt for bioteknologi og matvitenskap
[1591]
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
[38679]
Originalversjon
Foods. 2023, 12 (22), 1-3.
10.3390/foods12224078
Utgiver
MDPI
Tidsskrift
Foods
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk