Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Food processing 4.0: Current and future developments spurred by the fourth industrial revolution
Hassoun, Abdo
;
Jagtap, Sandeep
;
Trollman, Hana
;
Garcia-Garcia, Guillermo
;
Abdullah, Nour Alhaj
;
Gökşen, Gülden
;
Bader, Farah
;
Ozogul, Fatih
;
Barba, Francisco J.
;
Cropotova, Janna
;
Munekata, Paulo E. S.
;
Lorenzo, José M.
Journal article, Peer reviewed
Published version
Åpne
Food+Control_Pre-proof.pdf (1.454Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3048465
Utgivelsesdato
2022
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Institutt for Biologiske fag Ålesund
[285]
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
[38688]
Originalversjon
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2022.109507
Tidsskrift
Food Control
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk