Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effects of anatomical variation of muscle on composition and oxidation susceptibility of Atlantic mackerel (Scomber scombrus)
Sveinsdottir, Hildur I.
;
Sverrisdottir, Sandra B
;
Karlsdottir, Magnea G.
;
Rustad, Turid
;
Arason, Sigurjón
;
Gudjonsdottir, Maria
Journal article, Peer reviewed
Published version
Åpne
1-s2.0-S0023643821005843-main.pdf (1.195Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3048447
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Institutt for bioteknologi og matvitenskap
[1537]
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
[37228]
Originalversjon
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie. 2021, 146 1-7.
10.1016/j.lwt.2021.111431
Tidsskrift
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk