• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Øvrige samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Øvrige samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Risk assessment of caffeine exposure from diet and personal care products. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Carlsen, Monica Hauger; Devold, Tove Gulbrandsen; Granum, Berit Brunstad; Lillegaard, Inger Therese Laugsand; Mathisen, Gro Haarklou; Rasinger, Josef; Rohloff, Jens; Starrfelt, Jostein; Svendsen, Camilla; Bruzell, Ellen Merete; Rundén-Pran, Elise; Husøy, Trine
Journal article, Peer reviewed
Accepted version
Thumbnail
Åpne
Risk+assessment+caffeine_final_revised_16.06.2021.pdf (3.879Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2990994
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Institutt for biologi [2004]
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU [26751]
Originalversjon
VKM Report. 2021, 2021:05 (5), 1-193.  
Tidsskrift
VKM Report

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit