• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Øvrige samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Øvrige samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Rheology of skin mucus from yolk-sac salmon fry

Nordgård, Catherine Taylor; Gomez de la Torre Canny, Sol; Dunker, Karen; Sletmoen, Marit; Bakke, Ingrid
Journal article, Peer reviewed
Published version
Åpne
Nordgård (Låst)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2680104
Utgivelsesdato
2020
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Institutt for bioteknologi og matvitenskap [891]
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU [19946]
Originalversjon
Annual Transactions - The Nordic Rheology Society. 2020, 28 13-16.  
Sammendrag
As part of our project “Microbial contributions to the Atlantic salmon (Salmo salar) skin mucosal barrier” we have explored techniques to investigate and characterise the rheological properties of the skin mucus of yolk-sac salmon fry. Here we describe the use of axial oscillation (or oscillatory squeeze flow1 ) to investigate rheology of small volumes of mucus.
Utgiver
Nordic Rheology Conference
Tidsskrift
Annual Transactions - The Nordic Rheology Society

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit