Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Hazard assessment of glycyrrhizic acid from liquorice
Steffensen, Inger-Lise
;
Mathisen, Gro Haarklou
;
Bruzell, Ellen Merete
;
Granum, Berit
;
Rohloff, Jens
;
Hetland, Ragna Bogen
Research report
Published version
Åpne
Steffensen_2018_Haz.pdf (1.130Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2501443
Utgivelsesdato
2018
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Institutt for elektroniske systemer
[2288]
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
[37219]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food and Enviroment
Serie
VKM report;
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk