• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Øvrige samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Øvrige samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Assessment of dietary intake of chromium (III) in relation to tolerable upper intake Level. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Løvik, Martinus; Frøyland, Livar; Haugen, Margaretha; Henjum, Sigrun; Stea, Tonje Holte; Strand, Tor A; Parr, Christine Louise; Holvik, Kristin
Research report
Published version
Thumbnail
Åpne
L%C3%B8vik_2018_Ass.pdf (1.003Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2494182
Utgivelsesdato
2018
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Institutt for klinisk og molekylær medisin [2113]
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU [21809]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food and Enviroment (VKM)
Serie
VKM report;

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit