• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Fakultet for naturvitenskap (NV)
  • Institutt for bioteknologi og matvitenskap
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Fakultet for naturvitenskap (NV)
  • Institutt for bioteknologi og matvitenskap
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Quality changes during seafoodprocessing as studied with NMRand NIR spectroscopy

Guðjónsdóttir, María
Doctoral thesis
Thumbnail
Åpne
435333_FULLTEXT02.pdf (24.39Mb)
435333_FULLTEXT01.pdf (Låst)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/245717
Utgivelsesdato
2011
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Institutt for bioteknologi og matvitenskap [901]
Består av
Gudjonsdottir, Maria; Gunnlaugsson, Valur N.; Finnbogadottir, Gudrun A.; Sveinsdottir, Kolbrun; Magnusson, Hannes; Arason, Sigurjon; Rustad, Turid. Process Control of Lightly Salted Wild and Farmed Atlantic Cod (Gadus morhua) by Brine Injection, Brining, and Freezing-A Low Field NMR Study. Journal of Food Science. (ISSN 0022-1147). 75(8): E527-E536, 2010. 10.1111/j.1750-3841.2010.01808.x.

Gudjonsdottir, Maria; Lauzon, Helene L.; Magnusson, Hannes; Sveinsdottir, Kolbrun; Arason, Sigurjon; Martinsdottir, Emilia; Rustad, Turid. Low field Nuclear Magnetic Resonance on the effect of salt and modified atmosphere packaging on cod (Gadus morhua) during superchilled storage. Food Research International. (ISSN 0963-9969). 44(1): 241-249, 2011. 10.1016/j.foodres.2010.10.029.

Gudjonsdottir, Maria; Arason, Sigurjon; Rustad, Turid. The effects of pre-salting methods on water distribution and protein denaturation of dry salted and rehydrated cod - A low-field NMR study. Journal of Food Engineering. (ISSN 0260-8774). 104(1): 23-29, 2011. 10.1016/j.jfoodeng.2010.11.022.

Gudjonsdottir, Maria; Jonsson, Asbjorn; Bergsson, Arnljotur Bjarki; Arason, Sigurjon; Rustad, Turid. Shrimp Processing Assessed by Low Field Nuclear Magnetic Resonance, Near Infrared Spectroscopy, and Physicochemical Measurements-The Effect of Polyphosphate Content and Length of Prebrining on Shrimp Muscle. Journal of Food Science. (ISSN 0022-1147). 76(4): E357-E367, 2011. 10.1111/j.1750-3841.2011.02112.x.
Utgiver
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Fakultet for naturvitenskap og teknologi, Institutt for bioteknologi
Serie
Doktoravhandlinger ved NTNU, 1503-8181; 2011:99

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit