Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorAndersen, Håkon Withnb_NO
dc.contributor.authorPaulsen, Øysteinnb_NO
dc.date.accessioned2014-12-19T13:05:28Z
dc.date.available2014-12-19T13:05:28Z
dc.date.created2014-07-18nb_NO
dc.date.issued2013nb_NO
dc.identifier734582nb_NO
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/243159
dc.description.abstractHovedmålet med denne masteroppgaven er å gi en historisk framstilling om såkalt privatregulering av næringsmidler i Norge, mer spesifikt hvordan næringsmiddelkonsulenter vokste fram som en egen aktør i næringsmiddelsbransjen,og utviklingen av metoder som førte til tryggere mat.nb_NO
dc.languagenornb_NO
dc.publisherNorges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Det humanistiske fakultet, Institutt for historie og klassiske fagnb_NO
dc.titleMattrygghet i moderne tid: Uærlighet, uavhengige eksperter og den undervurderte menneskelige faktorennb_NO
dc.typeMaster thesisnb_NO
dc.contributor.departmentNorges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Det humanistiske fakultet, Institutt for historie og klassiske fagnb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel