Show simple item record

dc.contributor.advisorBrendeland, Geir
dc.contributor.authorStokke, Ingvild Schjelderup
dc.date.accessioned2024-01-11T12:58:37Z
dc.date.available2024-01-11T12:58:37Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3111128
dc.descriptionFull text not available
dc.description.abstractMat er ikke bare en fysiologisk nødvendighet. Matvaner og tradisjoner er viktige for kultur, identitet og helse og måltidet er ofte en sosial arena i hverdagen. Produksjon, handel, tilbereding og konsum av mat er også sentrale temaer for en bærekraftig utvikling. Oppgaven tar for seg Strandveikaia på Nyhavna i Trondheim, diskuterer forholdet vi har til mat i norske byer i dag og utforsker muligheter for å fremme møter mellom mennesker over et felles grunnleggende behov: mat. Kan vi gjennom byforming og arkitektur skape rammer for møtesteder på Strandveikaia som inviterer til økt bevissthet rundt egne holdninger til mat og naturens ressurser?
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNTNUen_US
dc.titleMAT I BYEN - Nye møtesteder på Strandveikaiaen_US
dc.typeMaster thesisen_US
dc.subject.nsiVDP::Teknologi: 500::Bygningsfag: 530::Arkitektur og bygningsteknologi: 531en_US


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record