Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBolann, Bjørn
dc.contributor.authorHuber, Sandra
dc.contributor.authorAverina, Maria
dc.contributor.authorEggesbø, Merete Åse
dc.contributor.authorHokstad, Ingrid
dc.contributor.authorBrox, Jan
dc.contributor.authorØrebech, Peter Th
dc.contributor.authorMonsen, Anne-Lise Bjørke
dc.date.accessioned2023-11-20T08:11:33Z
dc.date.available2023-11-20T08:11:33Z
dc.date.created2023-10-04T14:28:04Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationTidsskrift for Den norske legeforening. 2023, 143 (11), .en_US
dc.identifier.issn0029-2001
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3103450
dc.language.isonoben_US
dc.publisherDen norske legeforeningen_US
dc.rightsAttribution-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/deed.no*
dc.titleBør vi spise mer fisk – eller mindre?en_US
dc.title.alternativeBør vi spise mer fisk – eller mindre?en_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber0en_US
dc.source.volume143en_US
dc.source.journalTidsskrift for Den norske legeforeningen_US
dc.source.issue11en_US
dc.identifier.doi10.4045/tidsskr.23.0235
dc.identifier.cristin2181701
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NoDerivatives 4.0 Internasjonal