Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorFyhn, Håkon
dc.contributor.authorBrekkan-Davidsen, Amalie
dc.date.accessioned2023-07-11T17:22:45Z
dc.date.available2023-07-11T17:22:45Z
dc.date.issued2022
dc.identifierno.ntnu:inspera:108359213:46780841
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3077893
dc.descriptionFull text not available
dc.description.abstractI dagens vestlige samfunn har det vokst frem en stor interesse for street food fenomenet. Dette er også gjeldende i Trondheim, hvor mathall og food trucker, har fått en fast plass i det lokale samfunnet. Her er det rom for alle, stilen er uformell og ganene fristes av internasjonal mat. Denne oppgaven handler om street food i Trondheim og baserer seg på feltarbeid i mathallen «Lager 11», på «Food Truck-festivalen i Trondheim» og på de sosiale mediene Facebook og Instagram. Feltarbeidet strekker seg fra perioden oktober 2020 til april 2021. Oppgaven undersøker hvilke elementer som påvirker og skaper en trøndersk street food atmosfære. Viktige elementer her er sosiale medier, farger, interiør, tid, matretter og autentisitet. Den sosiale interaksjonen mellom kunder og eier er essensiell. Den utføres i det offentlige rom og videreføres og forsterkes i sosiale medier.
dc.description.abstractStreet food has gained a lot of interest in today´s Western Society. This is also the case in Trondheim where food halls and food trucks have been given a lasting place in the local society. There is room for everyone, the style is informal, and the international food is highly tempting. This thesis is about street food in Trondheim and is based on fieldwork conducted in the food hall “Lager 11”, at the “Food Truck-festival in Trondheim”, and on social media platforms such as Facebook and Instagram. This fieldwork was conducted in the period between October 2020 and April 2021. The thesis investigates how a “trøndersk” street food atmosphere is created. Social media, colour, interior, time, food dishes, and authenticity are important factors. The social interaction between customer and owner is also essential, something which is carried out in public and continued and strengthened on social media.
dc.languagenob
dc.publisherNTNU
dc.titleEn trøndersk Street Food atmosfære
dc.typeMaster thesis


Tilhørende fil(er)

FilerStørrelseFormatVis

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel