Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorVilde Johannessen
dc.contributor.authorMaria Lona Gundersen
dc.date.accessioned2022-07-12T17:20:52Z
dc.date.available2022-07-12T17:20:52Z
dc.date.issued2022
dc.identifierno.ntnu:inspera:110854809:36640925
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3004862
dc.description.abstractDet har blitt utført en studie som har tatt i bruk intervju med to informanter. Dette studiet er en del av et større forskningsprosjekt i regi av NTNU. Flere klimarapporter viser at klimaendringene bare blir verre og verre for årene som går, hvor kjøttindustrien står for mye av utslippene. Informantene som deltar i studien jobber med ulike tiltak for bærekraftig matproduksjon, hvor av deres produkter er plantebasert eller kjøtterstattende. Formålet med denne studien var å undersøke hva som oppleves motiverende for bærekraftige endringsagenter i en grønn matvareproduksjon. Gjennom tematisk analyse resulterte det i to hovedtemaer og flere undertemaer. Disse refererte til behovet for autonomi i matvareproduksjonen og organiseringen av arbeidet og sosial støtte hos kolleger, men også få utvikling og bruk sin kompetanse som elementer til indre motivasjon. De bærekraftige endringsagentene var i utgangspunktet indre motiverte for å jobbe med bærekraftig matproduksjon, men ble også motivert av tallfestede mål og ønske om økt markedsposisjonering.
dc.description.abstract
dc.languagenob
dc.publisherNTNU
dc.titleMotivasjon hos bærekraftige endringsagenter
dc.typeBachelor thesis


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel