dc.contributor.advisor | Hanem, Guri Ellen | |
dc.contributor.author | Mathisen, Ida Vesteng | |
dc.date.accessioned | 2022-07-02T17:21:23Z | |
dc.date.available | 2022-07-02T17:21:23Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier | no.ntnu:inspera:104603468:47188980 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3002418 | |
dc.description.abstract | Denne bacheloroppgaven undersøker hvordan Sjømat Norge, Norges største sjømatforening, kan nå ut til unge mellom 15 og 25 år ved bruk av sosiale medier. Målet er å øke kunnskap, sjømatkonsum og engasjement rundt sjømatnæringen blant unge. Det er gjort en kvantitativ spørreundersøkelse, og sammen med sekundærdata legger oppgaven fram forslag til hvordan organisasjonen strategisk kan kommunisere til de unge i sosiale medier. Lasswells kommunikasjonsmodell er en sentral teori som er brukt. Det fokuseres på plattformene Instagram og TikTok, og hvordan disse kan brukes av organisasjonen. | |
dc.description.abstract | This bachelor thesis examines how Sjømat Norge, Norway's largest seafood association, can reach young people between the ages of 15-25, using social media. The goal is to increase knowledge, seafood consumption and engagement in relation to the seafood industry among young people. A quantitative survey has been conducted, and together with secondary data, the thesis presents proposals for how the organization can strategically communicate to young people in social media. Lasswell's communication model has been used as a key theory. The focus is on the platforms Instagram and TikTok, and how these can be used by the organization. | |
dc.language | nob | |
dc.publisher | NTNU | |
dc.title | Det er mange fisk i havet, hvordan nå ut til de rette? | |
dc.type | Bachelor thesis | |