Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorStiklestad, Trond
dc.contributor.authorAufles, Amalia
dc.contributor.authorMyklebost, Tonje
dc.contributor.authorStrand, Lina
dc.date.accessioned2022-06-23T17:19:57Z
dc.date.available2022-06-23T17:19:57Z
dc.date.issued2022
dc.identifierno.ntnu:inspera:108383376:110643069
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3000402
dc.description.abstractDe siste to årene med koronapandemi har vært utfordrende, både for privatpersoner og næringslivet. Restriksjoner har blitt innført, og vi har alle måttet leve med disse i hverdagen. Ansatte i hotellbransjen er en gruppe som virkelig har fått kjenne på usikkerheten og utfordringene knyttet til pandemien, og på bakgrunn av dette har vi valgt følgende problemstilling: “Hvordan har ledelsen på et utvalgt hotell opprettholdt ansattes motivasjon under koronapandemien, og hvordan har ansattes motivasjon påvirket servicekvaliteten på hotellet?” Vi har i dette forskningsprosjektet benyttet oss av et kvalitativt forskningsdesign med dybdeintervju som datainnsamlingsmetode. For å kunne innhente beskrivelser fra ulike synsvinkler har vi intervjuet tre ledere og to medarbeidere fra det utvalgte hotellet. Vi analyserer funnene vi gjør med utgangspunkt i Herzbergs tofaktorteori, Maslows behovshierarki og Service Profit Chain-modellen. De viktigste funn fra prosjektet er de ulike faktorene som motiverer de hotellansatte under pandemien og hvordan deres motivasjon er med å påvirke servicekvaliteten.
dc.description.abstractThe last two years of dealing with COVID-19 have been challenging for both individuals and for businesses. Many restrictions were put into place and we have all had to live with this in our daily lives. During this pandemic, the people working in the hotel sector have especially felt vulnerable and faced adversity. Based on this, we have decided to look closer into motivation and service quality with the following question: “How has the management at a selected hotel maintained employee satisfaction during the pandemic and how has employee satisfaction affected service quality at the hotel?” In this research project, we have used a qualitative approach with in-depth interviews as our data collection method. In order to obtain details from different perspectives, we interviewed three leaders and two employees from the selected hotel. We will analyze our findings with the following theories; Herzberg's two factor theory, Maslow's hierarchy of needs and the Service Profit Chain model. Our most important research findings from this thesis are the factors that motivate the hotel staff during the pandemic and how their motivation can influence service quality.
dc.languagenob
dc.publisherNTNU
dc.titleBacheloroppgave om motivasjon under koronapandemien
dc.typeBachelor thesis


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel