Show simple item record

dc.contributor.advisorSchmid, Rudolf
dc.contributor.authorWexsahl, Rune Jæger
dc.date.accessioned2020-06-18T16:00:48Z
dc.date.available2020-06-18T16:00:48Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2658693
dc.description.abstractFor å kunne svare på bacheloroppgavens spørsmål sees det nærmere på hvordan 3-methyl-2-buten-1-tiol dannes i øl, og fra dette finne en egnet kvantitativ analysemetode for 3-metyl-2-buten-1-tiol i øl. Det oppnås ved å først se på den naturlige dannelsen av stoffet og den sensoriske effekten det har på øl. Videre undersøkes analysemetoder som tidligere har blitt tatt i bruk for analyse av stoffet. I diskusjonen vurderes analysemetodene opp mot hverandre for å kunne se på deres nøyaktighet og omfang av nødvendig preparativt arbeid. Dette bli oppsumert i konklusjonen.
dc.description.abstractTo answer the question of this bachelor's thesis a closer look on the formation of 3-methyl-2-butene-1-thiol in beer is taken. From this a suitable method for quantative analysis of 3-methyl-2-butene-1-thiol in beer is found. This is accomplished by first taking a look at the natural formation and the sensory effect it has in beer. Additionally analytical methods that previously have been used for analysis of 3-methyl-2-butene-1-thiol are examined. In the discussion the analytical methods are assessed against each other to examine their accuracy and required preparative work. This will be summarized in the conclusion.
dc.publisherNTNU
dc.titleKvantitativ analyse av 3-metyl-2-buten-1-tiol i øl.
dc.typeBachelor thesis


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record