Den gode, vanskelige maten
dc.contributor.author | Obstfelder, Aud | |
dc.contributor.author | Kvaal, Bjørn | |
dc.date.accessioned | 2015-09-24T08:57:07Z | |
dc.date.available | 2015-09-24T08:57:07Z | |
dc.date.issued | 2015-09-21 | |
dc.identifier.citation | Obstfelder, A. & B. Kvaal (2015) Fargelek som forskning. Oppland Arbeiderblad, 21.09.2015, s. 13 | nb_NO |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/301557 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Oppland Arbeiderblad | nb_NO |
dc.title | Den gode, vanskelige maten | nb_NO |
dc.type | Chronicle | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Medical disciplines: 700::Health sciences: 800::Nutrition: 811 | nb_NO |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
NTNU i Gjøvik [208]