Kvalitetsendringer på tint og fersk torsk (Gadus morhua) under lagring – En studie for optimalisering av kvalitet på tint og «refreshed» fiskeprodukter
dc.contributor.advisor | Falck, Eva | |
dc.contributor.advisor | Uglem, Solveig | |
dc.contributor.advisor | Tveit, Guro Møen | |
dc.contributor.author | Dalsaune, Solvår | |
dc.date.accessioned | 2022-06-30T17:20:01Z | |
dc.date.available | 2022-06-30T17:20:01Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier | no.ntnu:inspera:110155679:51944370 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3001874 | |
dc.description | Full text not available | |
dc.description.abstract | Abstract will be available on 2025-05-16 | |
dc.description.abstract | ||
dc.language | nob | |
dc.publisher | NTNU | |
dc.title | Kvalitetsendringer på tint og fersk torsk (Gadus morhua) under lagring – En studie for optimalisering av kvalitet på tint og «refreshed» fiskeprodukter | |
dc.type | Master thesis |
Tilhørende fil(er)
Filer | Størrelse | Format | Vis |
---|