Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorFalck, Eva
dc.contributor.advisorUglem, Solveig
dc.contributor.advisorTveit, Guro Møen
dc.contributor.authorDalsaune, Solvår
dc.date.accessioned2022-06-30T17:20:01Z
dc.date.available2022-06-30T17:20:01Z
dc.date.issued2022
dc.identifierno.ntnu:inspera:110155679:51944370
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3001874
dc.descriptionFull text not available
dc.description.abstractAbstract will be available on 2025-05-16
dc.description.abstract
dc.languagenob
dc.publisherNTNU
dc.titleKvalitetsendringer på tint og fersk torsk (Gadus morhua) under lagring – En studie for optimalisering av kvalitet på tint og «refreshed» fiskeprodukter
dc.typeMaster thesis


Tilhørende fil(er)

FilerStørrelseFormatVis

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel