dc.contributor.author | Haugen, Margaretha | |
dc.contributor.author | Andersen, Lene Frost | |
dc.contributor.author | Frøyland, Livar | |
dc.contributor.author | Halvorsen, Ragnhild | |
dc.contributor.author | Julshamn, Kåre | |
dc.contributor.author | Meltzer, Helle Margrete | |
dc.contributor.author | Narvhus, Judith | |
dc.contributor.author | Paulsen, Jan Erik | |
dc.date.accessioned | 2017-12-12T09:23:58Z | |
dc.date.available | 2017-12-12T09:23:58Z | |
dc.date.created | 2017-12-11T10:35:07Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2470573 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) | nb_NO |
dc.relation.ispartof | VKM Report | |
dc.relation.ispartofseries | VKM Report; | |
dc.relation.uri | https://vkm.no/download/18.645b840415d03a2fe8f26cb5/1500302036827/a1bb1aeb37.pdf | |
dc.title | Vurdering av tilsetning av bor til kosttilskudd og næringsmidler til bruk ved spesielle ernæringsmessige behov. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 5 | nb_NO |
dc.source.issue | 2006:14 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1525504 | |
cristin.unitcode | 194,65,0,0 | |
cristin.unitname | Fakultet for medisin og helsevitenskap | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |