Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorJulshamn, Kåre
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.date.accessioned2017-12-12T09:23:58Z
dc.date.available2017-12-12T09:23:58Z
dc.date.created2017-12-11T10:35:07Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2470573
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherVitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)nb_NO
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report;
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.645b840415d03a2fe8f26cb5/1500302036827/a1bb1aeb37.pdf
dc.titleVurdering av tilsetning av bor til kosttilskudd og næringsmidler til bruk ved spesielle ernæringsmessige behov. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghetnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber5nb_NO
dc.source.issue2006:14nb_NO
dc.identifier.cristin1525504
cristin.unitcode194,65,0,0
cristin.unitnameFakultet for medisin og helsevitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel