Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorFrølich, Wenche
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.date.accessioned2017-12-06T14:03:52Z
dc.date.available2017-12-06T14:03:52Z
dc.date.created2017-12-04T18:47:54Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.isbn978-82-8082-312-0
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2469421
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)nb_NO
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report;
dc.relation.urihttps://vkm.no/risikovurderinger/allevurderinger/revidertmodellforvurderingavberikningssaker.4.645b840415d03a2fe8f19be.html
dc.titleModell for vurdering av berikningssaker – revidert versjon. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghetnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber11nb_NO
dc.source.issue2010:07nb_NO
dc.identifier.cristin1522694
cristin.unitcode194,65,0,0
cristin.unitnameFakultet for medisin og helsevitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel