Blar i Institutt for bioteknologi og matvitenskap på forfatter "Nesse, Live Lingaas"
-
Assessment of glucosamine and chondroitin in feed. Opinion of the Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Aursand, Marit; Amlund, Heidi; Bernhoft, Aksel; Hemre, Gro Ingunn; Jensen, Bjørn; Møretrø, Trond; Nesse, Live Lingaas; Svihus, Birger; Torrissen, Ole (VKM Report;, Research report, 2008) -
Description of the processes in the value chain and risk assessment of decomposition substances and oxidation products in fish Oils. Opinion of Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Aursand, Marit; Hamre, Kristin; Knutsen, Helle Katrine; Maage, Amund; Arukwe, Augustine; Alexander, Jan; Amlund, Heidi; Bernhoft, Aksel; Brantsæter, Anne Lise; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Fæste, Christiane Kruse; Krogdahl, Åshild; Haugen, Margaretha; Hemre, Gro Ingunn; Lassen, Jørgen Fr; Nerland, Audun Helge; Nesse, Live Lingaas; Næss, Bjørn; Ringø, Einar; Ruus, Anders; Skåre, Janneche Utne; Steffensen, Inger-Lise; Sundheim, Leif; Sverdrup, Line Emilie; Svihus, Birger; Thomsen, Cathrine; Torrissen, Ole; Østerås, Olav; Torstensen, Bente Elisabeth; Ørnsrud, Robin; Mozuraityte, Revilija (VKM Report;, Research report, 2011)The Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM) has been asked by the Norwegian Food Safety Authority to perform a health risk assessment on decomposition substances and oxidation products ... -
Vurdering av smitterisiko ved fôring av oppdrettsfisk med ubehandlet villfanget fisk. Uttalelse fra Faggruppe for dyrehelse og dyrevelferd (dyrevern) i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Håstein, Tore; Amlund, Heidi; Aursand, Marit; Bernhoft, Aksel; Hemre, Gro Ingunn; Jenssen, Bjørn Munro; Møretrø, Trond; Nesse, Live Lingaas; Svihus, Birger; Torrissen, Ole (VKM Report;, Research report, 2007)Vurderingen er utarbeidet etter forespørsel fra Mattilsynet i brev av 28. mars 2007 der Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) ble bedt om å foreta en vurdering av smitterisiko knyttet til bruk av ...