Browsing NTNU Open by Author "Tveterås, Ragnar"
Now showing items 1-4 of 4
-
iPROCESS innovation - Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway - 2020:00981 A
Krupa, Alexandre; Andersen, Petter Vejle; Wold, Jens Petter; Thakur, Maitri; Verboven, Pieter; Lind, Morten; Dreyer, Heidi Carin; Vatn, Jørn; Tveterås, Ragnar; Sandvold, Hilde Ness (Research report, 2020)To develop novel concepts and methods for flexible and sustainable food processing in Norway with the aim of coping with small volume series and high biological variation in existing raw materials, to enable increased raw ... -
Regional betydning av fiskeri- og havbruksnæringen - et forprosjekt
Olafsen, Trude; Sandberg, Merete Gisvold; Stokka, Arne; Volden, Gro Holst; Tveterås, Ragnar (Research report, 2010) -
Risikoeksponering og risikohandtering i matproduksjon - Sammenligning av havbruk og jordbruk
Hegrenes, Agnar; Lien, Gudbrand; Bergfjord, Ole Jakob; Flaten, Ola; Tveterås, Ragnar; Asheim, Leif Jarle (NILF-Report;, Research report, 2008)Denne rapporten er et sammendrag av resultater fra det strategiske forskningsprogrammet «Risikoeksponering og risikohandtering i matproduksjon – sammenligning av havbruk og jordbruk». Hovedmålene for programmet var å: 1 ... -
Risikoeksponering og risikostyring i havbruk og jordbruk en komparativ studie
Hegrenes, Agnar; Tveterås, Ragnar; Lien, Gudbrand; Bergfjord, Ole Jakob; Flaten, Ola (NILF-Report;, Research report, 2007)Alle næringer er utsatt for risiko. Det er vanlig å anta at de fleste personer, også bedriftsledere og aksjonærer, har risikoaversjon. De foretrekker en sikker inntekt framfor en usikker inntekt med samme forventning. På ...