Blar i NTNU Open på forfatter "Bar, Eirin Marie Skjøndal"
-
"Systems engineering approach to food loss reduction in Norwegian farmed salmon Post-harvest processing."
Abualtaher, Moh'd Hasan Moh'd; Bar, Eirin Marie Skjøndal (Journal article; Peer reviewed, 2020)https://www.mdpi.com/2079-8954/8/1/4 -
Towards more sustainable food processing: a structured tool for the integration and analysis of sustainability aspects of processing equipment
Esmaeilian, Sara; Romsdal, Anita; Bar, Eirin Marie Skjøndal; Rotabakk, Bjørn Tore; Lerfall, Jørgen; Olsen, Anna (Chapter, 2023)Sustainable food production along with food security and safety demands attention. Reducing the undiagnosed impacts of the food processing sector contributes to the transition towards a more sustainable food production ... -
Utvikling av bananscones for å redusere svinn av bananer
Holm, Marte Ramstad; Moe, Margrete Eide; Tronstad, Elise Rabben (Bachelor thesis, 2021)Ved gjennomføring av bacheloroppgaven ble det undersøkt om det var mulig å redusere svinn av banan fra dagligvarebutikker ved å utvikle bananscones med brune bananer. Det ble produsert bananscones med gule bananer og ...