Blar i NTNU Open på forfatter "Lee, Hyejeong"
-
Antimicrobial resistance in Aeromonas spp. Isolated from ready-to-eat seafood and production environment (in Norway)
Jakobsen, Selina Chuan. (Bachelor thesis, 2022)Abstract will be available on 2025-06-01 -
Mesophilic Aeromonas spp. isolated from ready-to-eat seafood: Insight into antimicrobial resistance, virulence factors, and growth kinetics in food
Lee, Hyejeong (Doctoral theses at NTNU;2023:279, Doctoral thesis, 2023)With the current trend of consuming fresh, natural, and convenient food, ready-to-eat (RTE) seafood, such as sushi, sashimi, or cold-smoked fish products, has gained popularity. Increased consumption of RTE seafood poses ... -
Vekstpotensialet til Aeromonas-arter i lett prosesserte sjømatprodukter - bestemmelse av vekstkinetikk som funksjon av saltkonsentrasjon og prøvetaking av lettsaltede lakseprodukter
May, Lea; Ivarsen, Mari Langøy; Gumpen, Marianne (Bachelor thesis, 2020)Lett prosessert mat blir stadig mer populært, men som følge av dette kuttes flere viktige barrierer som har som funksjon å hemme bakterievekst. Saltreduksjon er her av stor betydning og kan medføre utfordringer rundt sikring ...