Browsing NTNU Open by Author "May, Lea"
Now showing items 1-2 of 2
-
Identifikasjon og karakterisering av Photobacterium stammer isolert fra rødspette (Pleuronectes platessa)
May, Lea (Master thesis, 2022)Photobacterium spp. er påvist som dominerende forringelsesbakterie i rødspette uavhengig av sesong og pakkebetingelser. For å tilrettelegge produktutvikling av lett prosesserte, enkle og forbrukervennlige produkter av ... -
Vekstpotensialet til Aeromonas-arter i lett prosesserte sjømatprodukter - bestemmelse av vekstkinetikk som funksjon av saltkonsentrasjon og prøvetaking av lettsaltede lakseprodukter
May, Lea; Ivarsen, Mari Langøy; Gumpen, Marianne (Bachelor thesis, 2020)Lett prosessert mat blir stadig mer populært, men som følge av dette kuttes flere viktige barrierer som har som funksjon å hemme bakterievekst. Saltreduksjon er her av stor betydning og kan medføre utfordringer rundt sikring ...