Browsing NTNU Open by Author "Jakobsen, Anita Nordeng"
Now showing items 61-63 of 63
-
Vekstpotensialet til Aeromonas-arter i lett prosesserte sjømatprodukter - bestemmelse av vekstkinetikk som funksjon av saltkonsentrasjon og prøvetaking av lettsaltede lakseprodukter
May, Lea; Ivarsen, Mari Langøy; Gumpen, Marianne (Bachelor thesis, 2020)Lett prosessert mat blir stadig mer populært, men som følge av dette kuttes flere viktige barrierer som har som funksjon å hemme bakterievekst. Saltreduksjon er her av stor betydning og kan medføre utfordringer rundt sikring ... -
Viktigheten av studentaktiv og praksisnær læring for utformingen av en matteknolog
Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng; Persson, Rolf Jonas; Staberg, Ragnhild Lyngved (Journal article; Peer reviewed, 2021)Bachelorutdanningen i matteknologi ved NTNU utdanner kandidater som kan gå inn i en rekke ulike roller innen matindustri og forvaltning; eksempelvis innen kvalitetsarbeid og analyser, innovasjon og produktutvikling, ... -
Water holding properties of Atlantic salmon
Roth, Bjørn; Jessen, Flemming; Jakobsen, Anita Nordeng; Lerfall, Jørgen (Peer reviewed; Journal article, 2021)With global seafood production increasing to feed the rising population, there is a need to produce fish and fishery products of high quality and freshness. Water holding properties, including drip loss (DL) and water ...