Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorCropotova, Janna
dc.contributor.advisorDauksas, Egidijus
dc.contributor.authorSætre, Elias Skaare
dc.contributor.authorPettersen, Arne Robert
dc.date.accessioned2021-09-25T16:46:44Z
dc.date.available2021-09-25T16:46:44Z
dc.date.issued2021
dc.identifierno.ntnu:inspera:82635201:82666615
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2783512
dc.descriptionFull text not available
dc.description.abstractI dagens oppdrettsnæring blir det meste av fisken brukt, men blodet er noe som ingen bruker direkte. Blodet er derfor en stor ugift for bedrifter å kvitte seg med, med tanke på det blir kastet. Det er her vi ønsker å komme inn. Skal vi klare det må vi først vite en del om blodet og hvilke næringsinnhold vi kan forvente å finne. Vi har i denne oppgaven gjort noen tester for å finne forskjellige næringsstoffer som finnes i blodet. Vi har testet det for bakterievekst og sammenlignet med en rekke forsøk som tidligere ble gjort i vår studie, samt nye tester. Resultatene som vi har fått har vi sett over, diskutert fordelt, men og som en helhet.
dc.description.abstractIn today's aquaculture industry, most of the fish are used, but the blood is something that no one uses directly. The blood is therefore a major unmarried for companies to get rid of, with mind it being thrown. This is where we want to get in. If we are to succeed, we must first know a bit about the blood and what nutritional content we can expect to find. We have in this report done some tests to find different nutrients found in the blood. We have tested it for bacterial growth and compared it with a number of experiments such as previously was done in our study, as well as new tests. The results we have gotten have been discussed and talked about in its wholesome.
dc.languagenob
dc.publisherNTNU
dc.titleBærekraftig bruk av lakseblod.
dc.typeBachelor thesis


Tilhørende fil(er)

FilerStørrelseFormatVis

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel