Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
The self-management work of food hypersensitivity
Jakobsen, Monika Dybdahl
;
Obstfelder, Aud
;
Braaten, Tonje
;
Abelsen, Birgit
Journal article, Peer reviewed
Published version
Åpne
Jakobsen et al (537.1Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2780203
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Institutt for helsevitenskap Gjøvik
[1580]
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
[36890]
Originalversjon
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0248181
Utgiver
PLoS
Tidsskrift
PLOS ONE
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk