Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorBlankenburg, Detlef
dc.contributor.authorEliassen, Gabriel
dc.contributor.authorKolbjørnsgard, Sindre
dc.date.accessioned2019-09-06T14:05:09Z
dc.date.issued2019
dc.identifierno.ntnu:inspera:44704902:44722431
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2613410
dc.descriptionFull text available on 2022-05-20
dc.description.abstractWaister AS har i dag utfordringer med tanke på hvordan de på en mest effektiv og pålitelig måte kan mate og kverne matavfall, før det skal inn i en påfølgende tørkeprosess. Maskinen skal kunne prosessere avfall fra restaurantbransjen og må derfor være dimensjoner for alt fra saus til bein og noe bestikk.
dc.description.abstractWaister AS has challenges in terms of how they can feed and grind food waste in an effectively and reliable manner, before the food waste are going into a drying process. The machine should be able to process waste from the restaurant industry and must therefore be dimensioned for anything from sauce to bone and some cutlery.
dc.languagenob
dc.publisherNTNU
dc.titleKonseptutvikling av en mate- og kvernemaskin for matavfall
dc.typeBachelor thesis


Tilhørende fil(er)

FilerStørrelseFormatVis

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel