dc.contributor.advisor | Blankenburg, Detlef | |
dc.contributor.author | Eliassen, Gabriel | |
dc.contributor.author | Kolbjørnsgard, Sindre | |
dc.date.accessioned | 2019-09-06T14:05:09Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier | no.ntnu:inspera:44704902:44722431 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2613410 | |
dc.description | Full text available on 2022-05-20 | |
dc.description.abstract | Waister AS har i dag utfordringer med tanke på hvordan de på en mest effektiv og pålitelig måte kan mate og kverne matavfall, før det skal inn i en påfølgende tørkeprosess. Maskinen skal kunne prosessere avfall fra restaurantbransjen og må derfor være dimensjoner for alt fra saus til bein og noe bestikk. | |
dc.description.abstract | Waister AS has challenges in terms of how they can feed and grind food waste in an effectively and reliable manner, before the food waste are going into a drying process. The machine should be able to process waste from the restaurant industry and must therefore be dimensioned for anything from sauce to bone and some cutlery. | |
dc.language | nob | |
dc.publisher | NTNU | |
dc.title | Konseptutvikling av en mate- og kvernemaskin for matavfall | |
dc.type | Bachelor thesis | |