Show simple item record

dc.contributor.authorHegrenes, Agnar
dc.contributor.authorLien, Gudbrand
dc.contributor.authorBergfjord, Ole Jakob
dc.contributor.authorFlaten, Ola
dc.contributor.authorTveterås, Ragnar
dc.contributor.authorAsheim, Leif Jarle
dc.date.accessioned2018-03-07T07:24:35Z
dc.date.available2018-03-07T07:24:35Z
dc.date.created2018-03-06T13:21:33Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.isbn978-82-7077-719-8
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2489002
dc.description.abstractDenne rapporten er et sammendrag av resultater fra det strategiske forskningsprogrammet «Risikoeksponering og risikohandtering i matproduksjon – sammenligning av havbruk og jordbruk». Hovedmålene for programmet var å: 1 skaffe økt kunnskap om risiko og om strategier og verktøyer for å møte risiko 2 undersøke om havbruks- og jordbruksbedrifter kan ha gjensidig nytte av å sammenligne risikoeksponering og risikohandtering i de to næringene 3 utvikle teorier og metoder som kan brukes til å handtere risiko i matproduksjon. Målene er søkt nådd ved mange delstudier. Resultatene fra disse delstudiene er publisert og formidlet i artikler og foredrag. I denne rapporten oppsummeres resultatene. Gjennom denne rapporten ønsker vi å gi en forenklet framstilling og oversikt over bidrag fra programmet. Vi har valgt å ikke presentere de individuelle arbeider/artikler hver for seg, men belyse temaer som har vært tatt opp i programmet. Rapporten kan også være en veileder for de som ønsker å se nærmere på enkeltbidrag fra programmet. Kapittel 2 4 dekker hovedmål 1. Kapittel 5 dekker hovedmål 2, mens kapittel 6 dekker hovedmål 3.nb_NO
dc.description.abstractRisk exposure and risk management in food production – comparing aqua- and agriculturenb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskningnb_NO
dc.relation.ispartofNILF-Report
dc.relation.ispartofseriesNILF-Report;
dc.subjectHavbruknb_NO
dc.subjectAquavulturenb_NO
dc.subjectMetodernb_NO
dc.subjectMethodsnb_NO
dc.subjectRisikostyringnb_NO
dc.subjectRisk managementnb_NO
dc.subjectJordbruknb_NO
dc.subjectAgriculturenb_NO
dc.titleRisikoeksponering og risikohandtering i matproduksjon - Sammenligning av havbruk og jordbruknb_NO
dc.title.alternativeRisk exposure and risk management in food production – comparing aqua- and agriculturenb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Bedriftsøkonomi: 213nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Business: 213nb_NO
dc.source.pagenumber79nb_NO
dc.source.issue4nb_NO
dc.identifier.cristin1570830
dc.relation.projectNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: I031nb_NO
cristin.unitcode194,14,0,0
cristin.unitnameProrektor for utdanning
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record