Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorAlexander, Jan
dc.contributor.authorArukwe, Augustine
dc.contributor.authorBernhoft, Aksel
dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorKrogdahl, Åshild
dc.contributor.authorLassen, Jørgen Fr
dc.contributor.authorNerland, Audun Helge
dc.contributor.authorNæss, Bjørn
dc.contributor.authorSkåre, Janneche Utne
dc.contributor.authorSteffensen, Inger-Lise
dc.contributor.authorSundheim, Leif
dc.contributor.authorSverdrup, Line Emilie
dc.contributor.authorTorrisen, Ole
dc.contributor.authorØsterås, Olav
dc.contributor.authorHemre, Gro Ingunn
dc.date.accessioned2017-11-07T08:09:41Z
dc.date.available2017-11-07T08:09:41Z
dc.date.created2017-11-06T13:54:27Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.isbn978-82-8259-058-7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2464402
dc.description.abstractVitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) skal levere vitenskapelige risikovurderinger innenfor Mattilsynets forvaltningsområde samt miljørisikovurderinger av genmodifiserte organismer til Direktoratet for naturforvaltning. Risikovurderinger er ikke forskning i seg selv, men baserer seg på forskningsresultater. VKM er avhengig av at det finnes forskning på de områdene som skal vurderes. Under arbeidet med risikovurderingene avdekkes stadig viktige kunnskapshull. Det er derfor helt nødvendig for VKMs arbeid at det forskes innen området mattrygghet. Videre er VKM helt avhengig av å ha eksperter med god kompetanse og det er derfor viktig at de forskjellige forskningsmiljøenes kompetanse innenfor Mattilsynets forvaltningsområde opprettholdes og i noen tilfeller styrkes. Det faglige ansvarsområdet til VKM er omfattende og VKM er delt inn i ni faggrupper som har ansvar for sine fagområder. VKMs Hovedkomité har prioritert to viktige områder som VKM trenger mer kunnskap om for å kunne produsere risikovurderinger med høy kvalitet. I tillegg til disse to prioriterte områdene, synliggjøres også andre viktige forskningsbehov som faggruppene i VKM har påpekt. Helt til slutt vises en tabell med detaljerte og spesifikke kunnskapshull som er påpekt i VKMs risikovurderinger i 2011.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)nb_NO
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report;
dc.relation.urihttps://vkm.no/risikovurderinger/allevurderinger/vkmforeslaratforskningommattrygghetstyrkes.4.1b70ef9115d3ac37645186e.html
dc.titleForskningsbehov påpekt av VKM 2012. Hovedkomiteen i Vitenskapskomiteen for mattrygghetnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber18nb_NO
dc.source.issue2012:12nb_NO
dc.identifier.cristin1511368
cristin.unitcode194,66,10,0
cristin.unitnameInstitutt for biologi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel