Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBreien, William Topper
dc.contributor.authorAursand, Ida Grong
dc.contributor.authorAursand, Marit
dc.date.accessioned2017-11-06T11:56:07Z
dc.date.available2017-11-06T11:56:07Z
dc.date.created2017-11-03T14:25:43Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-82-14-05640-2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2464217
dc.description.abstractRapporten beskriver forsøk med hurtig innsalting av sildefilet. Hurtig innsalting blir sett på som alternativ til dagens forlakingsprosess i produksjonen av marinert sild. Man ønsker å undersøke hvor raskt man kan oppnå 7 % saltinnhold i filetene. Lavt vekttap er ønskelig, og forsøket gjennomføres med forskjellige konsentrasjoner saltlake. Man ønsker å finne en gunstig kombinasjon av hurtig innsalting og lavt vekttap. Resultatene viser at prosessen for hurtig innsalting er effektiv. Det er imidlertid relativt store vekttap ved oppnådde 7 % saltinnhold. Prosesser kjørt med lavere saltkonsentrasjon har vektøkninger, men har ikke oppnådd 7 % saltinnhold ved forsøkets slutt.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherSINTEF Fiskeri og havbruknb_NO
dc.titleHurtig innsalting av sildefilet. Sommerprosjekt 2013nb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber26nb_NO
dc.identifier.cristin1510811
dc.description.localcode© SINTEF Fiskeri og havbruk ASnb_NO
cristin.unitcode194,66,15,0
cristin.unitnameInstitutt for bioteknologi og matvitenskap
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel