• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Øvrige samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Øvrige samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

General principles for the risk assessment of “other substances” in food supplements and energy drinks. Report of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics and the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bruzell, Ellen Merete; Granum, Berit; Hetland, Ragna Bogen; Husøy, Trine; Rohloff, Jens; Wicklund, Trude; Frøyland, Livar; Haugen, Margaretha; Holvik, Kristin; Løvik, Martinus; Strand, Tor A; Tell, Grethe S.; Vaktskjold, Arild; Iversen, Per Ole; Steffensen, Inger-Lise
Research report
Published version
Thumbnail
Åpne
Bruzell_2015_Gen.pdf (479.8Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2463104
Utgivelsesdato
2015
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Institutt for klinisk og molekylær medisin [2617]
  • Publikasjoner fra CRIStin - NTNU [26671]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Serie
VKM Report;

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit