Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorAlvestrand, Berit Marienb_NO
dc.date.accessioned2014-12-19T12:22:25Z
dc.date.available2014-12-19T12:22:25Z
dc.date.created2012-02-13nb_NO
dc.date.issued2011nb_NO
dc.identifier499264nb_NO
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/241107
dc.description.abstractI denne masteroppgaven har jeg jobbet for å introdusere HRAFN og The Food House Company (Foodhouse) for tjenestedesign som verktøy for helhetlig og brukersentrert tjenesteutvikling. Dette har blitt gjort gjennom å bruke tjenestedesignverktøy til å sette fokus på problemstillinger i tjenesten, og ut i fra dette arbeide frem måter å finne løsninger innenfor disse problemstillingene på. Arbeidet har foregått både i praksis hos HRAFN og Foodhouse, og gjennom utarbeidelsen av denne rapporten. Rapporten består av en analyse av tjenestenskontaktpunkter og brukere, et designprogram,en mal for designbrief og forslag til utformingerav designbrief for ulike kontaktpunkter som bør implementeres i tjenestens fremtid, sett ut fra både tjenesteyterens og kundens behov. Masteroppgaven har også vært en utforsking av tjenestedesign som fagområde. Dette har gitt en stor personlig utvikling og rapporten inneholder også en refleksjon over prosessen og rollen som tjenestedesigner i tilknytting til en tjeneste som denne.nb_NO
dc.languagenornb_NO
dc.publisherNorges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi, Institutt for produktdesignnb_NO
dc.titleTjenesteutvikling for matabonnementnb_NO
dc.title.alternativeService development for food subscriptionnb_NO
dc.typeMaster thesisnb_NO
dc.contributor.departmentNorges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi, Institutt for produktdesignnb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel