• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Blar i på forfatter 
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Blar i NTNU Open på forfatter "Bar, Eirin Marie Skjøndal"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sorter på:

Rekkefølge:

Resultater:

Viser treff 1-16 av 16

  • Tittel
  • Utgivelsesdato
  • Registreringsdato
  • Forfatter
  • stigende
  • synkende
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Advanced Food Processing Equipment Design for a Sustainable Salmonid Fish Industry in Norway 

      Bar, Eirin Marie Skjøndal (Doctoral thesis at NTNU;2015:218, Doctoral thesis, 2015)
      Food production is one of today’s largest contributors to resource consumption, transformation of landscape and land use as well as greenhouse gas emissions. As the world’s population grows, the food consumption grows ...
    • Automatisering av krabbeproduksjon ved bruk av en fleksibel produktutviklings metode 

      Risnes, Brynhild (Master thesis, 2020)
      Naturvernforbundet skriver i en artikkel at kystfiske må prioriteres, da dette er mer skånsomt mot naturen enn oppdrett og trålefiske. I 2014 kom en artikkel som antok at Norge i likhet med USA og Sverige må ha en økning ...
    • Bruk av maskinsyn for automatisk telling og artsbestemmelse av villfisk som beiter under oppdrettsmerder 

      Haugen, Hans Alan Whitburn (Bachelor thesis, 2020)
      Denne bacheloroppgaven handler om å bruke maskinsyn til å telle villfisk som beiter under oppdrettsmerder. Forsøket ble gjort som en del av Sameksistensprosjektet til Nofima. Objektdetekteringen baserer seg på dype nevrale ...
    • BÆREKRAFTIG PRODUKTUTVIKLING AV BANANBAR FOR Å REDUSERE MATSVINN 

      Bækken, Marte Solvår; Heggemsnes, Sigrid Varhaugvik; Johansen, Sunniva (Bachelor thesis, 2019)
      For å bidra til å redusere matsvinn er det gjennomført et forsøk på en bærekraftig produktutvikling ved å bruke overmodne bananer i småskalaproduksjon av bananbarer. Det ble først innsamlet nok litteratur til å kunne starte ...
    • Expansion of skeletal muscle cells using stirred bioreactors - One step closer to in vitro meat production 

      Hagen, Torill (Master thesis, 2019)
      Det forventes at verdens befolkning vil øke raskt de kommende årene, samtidig vil den globale etterspørselen av kjøtt stige og igjen føre til økt energiforbruk, miljøforurensning og mer slaktning av dyr. Dyrking av kjøtt ...
    • Food-Loss Control at the Macronutrient Level: Protein Inventory for the Norwegian Farmed Salmon Production System 

      Abualtaher, Moh'd Hasan Moh'd; Bar, Eirin Marie Skjøndal (Peer reviewed; Journal article, 2020)
      The growing world population and the growing need for food are raising the importance of more efficient and sustainable food production systems. Food loss is a significant global challenge and a major stressor on natural ...
    • Ikke-invasiv målingsteknologi og deres rapporterte evne til å måle matsvinn- og tapsrelaterte kvalitetsparametere i norsk gulrots forsyningskjede 

      Jacobsen, Lena; Hjelle, Ole Øyvind; Vatnelid, John Michael Berge (Bachelor thesis, 2019)
      Ifølge FAO og World Economic Forum Global Risks Report 2019, fører matavfall alene til 8% av årlige globale klimagassutslipp. For å nå bærekraftig matproduksjon er halvering av matavfall en av de fire lett implementerbare ...
    • Kartlegging og optimalisering av lagringsbetingelser på Acartia tonsa Dana (1849) egg 

      Kjøsnes, Annike Antoniette Larsen (Master thesis, 2018)
      Hovedmålet med denne oppgaven var å undersøke sammenhengen mellom lagringsbetingelser og klekkesuksess for lagring av Acartia tonsa Dana egg Oppgaven har fokusert på følgende lagringsbetingelser: Lagring på sjøvann. Lagring ...
    • Lønnsom foredling av sjømat i Norge 

      Digre, Hanne; Bar, Eirin Marie Skjøndal; Mathiassen, John Reidar Bartle; Standal, Dag; Grimsmo, Leif; Henriksen, Kristian; Romsdal, Anita; Asche, Frank (Research report, 2014)
      Automatisering og robotisering av produksjonsprosesser forventes å få en sentral plass i samfunnet. I en utredning fra Stiftelsen for Strategisk Forsking i Sverige, forventes det at i løpet av ...
    • OMAE2017-61845 Risk Management in Aquaculture: Integrating Sustainability Perspectives 

      Utne, Ingrid Bouwer; Schjølberg, Ingrid; Holmen, Ingunn Marie; Bar, Eirin Marie Skjøndal (Chapter; Peer reviewed, 2017)
      The aquaculture industry in Norway produced 1.3 million metric tons of fish in 2014, and further expansion is expected if the main sustainability challenges related to production and operation are mitigated. Major biological, ...
    • Redd maten! - Systematisk utvikling av nytt potetlompekonsept for reduksjon av matsvinn i primærleddet for småskalaproduksjon. 

      Dalsaune, Solvår-Iren; Abelvik, Karoline; Reitan, Lena (Bachelor thesis, 2020)
      Formålet med dette prosjektet var å undersøke om småskalaproduksjon kan være et virkemiddel for å redusere matsvinn. Til å undersøke dette ble det bestemt å utvikle et nytt potetlompekonsept for småskalaproduksjon, basert ...
    • Review of applying material flow analysis-based studies for a sustainable Norwegian Salmon aquaculture industry 

      Abualtaher, Moh'd Hasan Moh'd; Bar, Eirin Marie Skjøndal (Journal article; Peer reviewed, 2019)
      Since its beginning in the early 70thies, the fast growing Atlantic salmon aquaculture industry in Norway has been and still is an object for research across numerous disciplines and research fields. This article presents ...
    • Styrt dyrking og deteksjon av relevant biofilm ved hjelp av maskinsyn i salmonid fiskeforedlingsindustri 

      Meidell, Line Skontorp (Master thesis, 2018)
      Hovedmålet med denne masteroppgaven var å undersøke om representativ biofilm fra en fiskeforedlingsbedrift for salmonid fisk kan detekteres ved hjelp av UV-synlig spektroskopi som kan være anvendbart i et autonomt vaskesystem ...
    • Systemic Insights on the Integration of UN Sustainable Development Goals within the Norwegian Salmon Value Chain 

      Abualtaher, Moh'd Hasan Moh'd; Rustad, Turid; Bar, Eirin Marie Skjøndal (Peer reviewed; Journal article, 2021)
      This study proposes a conceptual framework that aims to gain insight into the integration of the sustainable development goals (SDG) within the Norwegian salmon value chain (NSVC). The proposed framework was developed by ...
    • "Systems engineering approach to food loss reduction in Norwegian farmed salmon Post-harvest processing." 

      Abualtaher, Moh'd Hasan Moh'd; Bar, Eirin Marie Skjøndal (Journal article; Peer reviewed, 2020)
      https://www.mdpi.com/2079-8954/8/1/4
    • Utvikling av bananscones for å redusere svinn av bananer 

      Holm, Marte Ramstad; Moe, Margrete Eide; Tronstad, Elise Rabben (Bachelor thesis, 2021)
      Ved gjennomføring av bacheloroppgaven ble det undersøkt om det var mulig å redusere svinn av banan fra dagligvarebutikker ved å utvikle bananscones med brune bananer. Det ble produsert bananscones med gule bananer og ...

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit
       

       

      Bla i

      Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

      Min side

      Logg inn

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit