Browsing NTNU Open by Author "Aftret, Kari Cecilie"
Now showing items 1-2 of 2
-
Sous vide-behandling av makrell. Effekt av prosessparametere og tilsatte antioksidanter på stabilitet til proteiner og lipider.
Aftret, Kari Cecilie (Master thesis, 2018)Atlantisk makrell er en pelagisk fisk som er rik på viktige næringsstoffer som omega-3-lipider, proteiner, D-vitamin og selen. Disse næringsstoffene har dokumentert positiv effekt på helsa. Dermed kan makrell bidra til et ... -
The Effect of Sous-vide Cooking Parameters, Chilled Storage and Antioxidants on Quality Characteristics of Atlantic Mackerel (Scomber Scombrus) in Relation to Structural Changes in Proteins.
Cropotova, Janna; Mozuraityte, Revilija; Standal, Inger Beate; Aftret, Kari Cecilie; Rustad, Turid (Journal article; Peer reviewed, 2019)The aim of the present study was to assess the influence of different sous-vide time-temperature regimes and use of two types of commercial antioxidants (rosemary extract and rosmary extract and ascorbyl palmitate) on ...