Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
The Food System in the (Post-)Pandemic World: Disruptions, Vulnerability, Resilience, and Alternatives - 1
Bjørkhaug, Hilde
;
Büke, Atakan
;
Ribeiro, José Duarte
;
Sippel, Sarah Ruth
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
Bj%C3%B8rkhaug+%7E+B%C3%BCke+%7E+Ribeiro+%7E+Sippel.pdf (85.52Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3140479
Utgivelsesdato
2023
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Institutt for sosiologi og statsvitenskap
[2847]
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
[38679]
Originalversjon
International Journal of Sociology of Agriculture and Food. 2023, 29 (2), 35-42.
10.48416/ijsaf.v29i2.602
Utgiver
CENDES, Universidad Central de Venezuela
Tidsskrift
International Journal of Sociology of Agriculture and Food
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk