Show simple item record

dc.contributor.advisorMork, Ola Jon
dc.contributor.advisorHansen,Irina
dc.contributor.advisorKleppe, Paul Steffen
dc.contributor.authorVederhus, Vinjar
dc.contributor.authorTomasgard, Olai
dc.contributor.authorUstad, Håkon
dc.date.accessioned2023-07-06T17:22:41Z
dc.date.available2023-07-06T17:22:41Z
dc.date.issued2023
dc.identifierno.ntnu:inspera:146719400:148629492
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3076956
dc.description.abstractDenne bacheloroppgaven tok for seg utvikling av et sammensatt mekatronisk system for automatisk produksjon av ferskmat. Det ble utviklet moduler for produksjon og montasje av en hamburger fra råvarer - med steking av farse, dosering av dressing, og magasinering av brød. Designet var modulært og benyttet additiv produksjon for rask prototyping. Resultatet ble en fungerende protype av enkleste brukbare produkt som følger lean-prinsipp for å øke verdi for kunden.
dc.description.abstractThis bachelor’s thesis dealt with the development of a complex mechatronic system for automated production of fresh food. Modules for production and assembly of a hamburger from raw materials were developed - with induction-based cooking of patties from minced meat, dosing of dressing, and dispensing of bread. The design was modular and used additive manufacturing for rapid prototyping. The result was a functioning prototype of the Minimum Viable Product and follows lean principles to increase value for the customer.
dc.languagenob
dc.publisherNTNU
dc.titleDen lille burger fabrikken
dc.typeBachelor thesis


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record