dc.contributor.advisor | Andersen, Håkon With | nb_NO |
dc.contributor.author | Paulsen, Øystein | nb_NO |
dc.date.accessioned | 2014-12-19T13:05:28Z | |
dc.date.available | 2014-12-19T13:05:28Z | |
dc.date.created | 2014-07-18 | nb_NO |
dc.date.issued | 2013 | nb_NO |
dc.identifier | 734582 | nb_NO |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/243159 | |
dc.description.abstract | Hovedmålet med denne masteroppgaven er å gi en historisk framstilling om såkalt privatregulering av næringsmidler i Norge, mer spesifikt hvordan næringsmiddelkonsulenter vokste fram som en egen aktør i næringsmiddelsbransjen,og utviklingen av metoder som førte til tryggere mat. | nb_NO |
dc.language | nor | nb_NO |
dc.publisher | Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Det humanistiske fakultet, Institutt for historie og klassiske fag | nb_NO |
dc.title | Mattrygghet i moderne tid: Uærlighet, uavhengige eksperter og den undervurderte menneskelige faktoren | nb_NO |
dc.type | Master thesis | nb_NO |
dc.contributor.department | Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Det humanistiske fakultet, Institutt for historie og klassiske fag | nb_NO |