Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
Hjem
Øvrige samlinger
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Superchilling of organic Food - Part 1: Concept, State-of-the-Art and Potential for small scale implementation
Bantle, Michael
;
Claussen, Ingrid Camilla
;
Tolstorebrov, Ignat
Research report
Åpne
TR+A7583.pdf (2.325Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2417015
Utgivelsesdato
2016
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Institutt for energi og prosessteknikk
[4128]
Publikasjoner fra CRIStin - NTNU
[37186]
Originalversjon
SINTEF Energi. Rapport 2016
Utgiver
SINTEF Energi
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk